O nama

Radović Enterijer

Da vam se sve kockice u životu slože!

Istorijat

Porodična firma Radović-Enterijer osnovana je 27.08.2004. godine kao naslednik SZR „Dragan Radović“ koja je postojala i uspešno poslovala od 1984. godine. Osnivanjem zanatske radnje Dragan Radović je svoje neprocenjivo iskustvo i znanje preneo u proizvodnju unikatnog komadnog nameštaja od masiva radeći u njoj dugi niz godina. Polako i postepeno osvajajući pozicije na tržištu stekao je reputaciju kvalitetom, cenom i rokovima izrade. Zanatska radnja je postojala do 1.1.2005. godine kada je ugašena. Porodični biznis se dalje razvijao – kao spoj iskustva, tradicije, stečene tržišne pozicije, poslovnosti i inovativnog duha nastalo je preduzeće Radović-Enterijer d.o.o.

Proizvodnja

Osnovna delatnost preduzeća Radović-Enterijer jeste serijska proizvodnja trpezarijskog nameštaja (stolova, stolica, klupa, fotelja, komoda, tv komoda, vitrina) i klub stočića. Pored ovih proizvoda izrađuje se i nameštaj za spavaće sobe (kreveti, noćni ormarići, toaletni stolovi, plahari). Početni period poslovanja obeležila je pojedinačna proizvodnja i opremanje stambenih i poslovnih prostorija nameštajem od masivnog drveta, a izrađivane su i drvene konstrukcije za tapacirani nameštaj i drvna galanterija (ofingeri, nogice za nameštaj).

Tehnologija

Firma Radović-Enterijer svoje iskustvo koje je godinama sticano danas upotpunjuje novim tehnologijama i najkvalitetnijim materijalima čime svoje proizvode čini posebnim. Sav nameštaj se izrađuje u kombinaciji:

∙ masiva (rezana građa bukve) I

∙ furniranih ploča (MDF, iverica).

Ideja vodilja

S poštovanjem prema našim kupcima, a sledeći naše ideje vodilje:

∙ Kvalitet

∙ Inovacije

∙ Poslovnost

možemo obećati da ćemo i dalje činiti napore kako bi Vaš stambeni i poslovni prostor oplemenili i učinili što prijatnijim.